Recruitment Specialist for qualified professionalsFinance | Audit | GRC

Financial Controller

Location Hilversum
Experience HBO
Salary €45-52K
Branche Medical

Werkzaam binnen een samenstelpraktijk van een MKB accountancykantoor of als GL Accountant? Onze klant biedt jou een mooie uitdaging bij deze organisatie. Samen werken binnen een team bij een bedrijf dat in de komende jaren een sterke groei zal doormaken. 

Voor het service center van Dental Clinics zijn wij op zoek naar een fulltime Financial Controller.

Het liefst onderbouw jij alles wat je doet met cijfers. Balansrapportages en fiscale zaken kennen voor jou geen geheimen. Je draait net zo snel een heldere analyse in elkaar van de maandelijkse trends en ontwikkelingen, als dat je je vastbijt in het verbeteren van de (werk)processen van jouw afdeling of een boeking in de administratie verwerkt.

Organisatie

De financiële administratie is één van de afdelingen van het Dental Clinics service center in Bussum en zal verhuizen naar Hilversum. Samen met de collega’s van personeelsadministratie, team kwaliteit en de afdeling communicatie ondersteunt jouw afdeling de ruim 80 tandartsengroepspraktijken van Dental Clinics en TopOrtho op administratief en organisatorisch vlak. Je wordt onderdeel van een professioneel en snel groeiend team, dat gericht is op samenwerken. De financiële administratie bestaat op dit moment uit drie teams met ieder een eigen teamleider die rechtstreeks rapporteren aan de CFO; een team met 6 financial controllers, een team met 8 medewerkers dat verantwoordelijk is voor de verwerking van facturen en bankafschriften en een team van 4 medewerkers dat verantwoordelijk is voor de registratie en declaratie van de praktijken.

Functie

Jij krijgt als 1 van de 6 financial controllers de verantwoordelijkheid voor een deel van de financiële administratie van de praktijken. Hierin ben je zeer zelfstandig werkzaam. Dus we zijn op zoek naar een ervaren collega, die snel kan schakelen, tegelijkertijd het overzicht kan bewaren en een hands-on mentaliteit heeft wanneer er bijgesprongen moet worden in de verwerking van de financiële mutaties.

  • adviseert de regio praktijkmanagers en directie op basis van jouw cijfermatige analyses
  • controleert iedere maand de cijfers en monitort de ontwikkelingen van balansposities
  • boekt de journaalposten ten behoeve van de maandafsluiting
  • ontwikkelt en verzorgt de financiële (maand)rapportages
  • verzorgt de aangiftes Vennootschapsbelasting

Functie eisen

  •  een afgeronde financiële opleiding op HBO niveau (bedrijfseconomische studie), bent toe aan een tweede stap in jouw carrière en hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een samenstelpraktijk/accountancy
  • Goede fiscale kennis (Vennootschaps-, Loon- en Omzetbelasting) is een vereiste
  • Goede kennis van Unit4 Multivers is een pré
  • Gedegen kennis van Excel is een vereiste

Please be aware that this vacancy has recently been filled. For similar positions, please contact Tewes Financial Recruitment +31(0)20 6794119. We are happy to help you.