Recruitment Specialist for qualified professionalsFinance | Audit | GRC

Internal Auditor

Internal Auditor
Location Den Haag
Experience RA/RE/RO
Salary Competitive
Branche Logistiek

Zorgen voor de planning en uitvoering van IT, Operational en Financial audits op complexe processen, producten of organisatieonderdelen van PostNL breed. Daar is sterk probleem analyserend vermogen, gedegen projectmanagement vaardigheden én een professioneel kritisch houding voor nodig.

Als Auditor functioneer je als onafhankelijke, professionele partner voor het management van PostNL.

  • bereidt audits voor, voert ze tijdig uit en documenteert je bevindingen.
  • analyseert audit bevindingen in lijn met audit procedures en interne en externe richtlijnen, om beheersingskwesties te identificeren.
  • schrijft rapporten met concrete bevindingen en toepasbare aanbevelingen met toegevoegde waarde voor de organisatie.
  • verzorgt verbetervoorstellen en advies m.b.t. het audit object en bespreekt deze met het betreffende management. 

Als Auditor werk je eveneens mee aan het uitvoeren van audits in samenwerking met de externe accountant. Jaarlijks controleer je de jaarrekening van PostNL met de externe accountant en zo blijf je actueel op gebied van jaarrekeningcontrole en externe verslaggeving, waardoor je je studie en praktijkstage vanuit je RA studie binnen PostNL kan voortzetten. 
Daarnaast werk je mee in diverse projectteams ter ondersteuning van de ontwikkeling en implementatie van systemen of audit gerelateerde tools.

Profiel:

  • afgeronde hbo/wo opleiding in een relevante studierichting (accounting);
  • Post Master accountancy (RA) opleiding afgerond of in opleiding. Je hebt de mogelijkheid om je praktijkstage van je RA opleiding bij PostNL af te ronden;
  • vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent professioneel kritisch en sterk probleem analyserend, zodat je een objectief en onafhankelijk oordeel kan geven over de bedrijfsvoering. Met jouw integere instelling en organisatiesensitiviteit weet je je bevindingen overtuigend over te brengen aan het senior management van PostNL. Je bent een echte teamspeler en weet goed te verbinden met zowel je directe collega's als de business.

Please be aware that this vacancy has recently been filled. For similar positions, please contact Tewes Financial Recruitment +31(0)20 6794119. We are happy to help you.