Recruitment Specialist for qualified professionalsFinance | Audit | GRC

Internal Auditor - NEW

Internal Auditor - NEW
Location Amsterdam
Experience Bachelor/Master
Salary ca. €65K+bonus
Branche Vastgoed

Ter uitbreiding van het internal audit van Vesteda zijn wij op zoek naar een:

Internal Auditor

De afdeling Internal Audit rapporteert aan CEO en de Audit Committee. Het team bestaat uit een Manager Internal Audit en twee Internal Auditors. 

Internal Audit is bijna 4 jaar geleden opgericht en gepositioneerd als een onafhankelijke business partner. Naast de reguliere, geplande audits wordt IA bij veel projecten geraadpleegd. Door de korte lijnen binnen de organisatie heeft IA veel impact en staat bekend als een onafhankelijke betrokken partner.

Doel van de functie

Het uitvoeren van operational audits, compliance audits, projectaudits en reviews en geeft waar mogelijk advies. 

Verantwoordelijkheden en taken

 1. Voert op basis van meerjarenrisicoanalyse zelfstandig en onafhankelijk interne audits uit naar de governance, de werking van het risicomanagementsysteem en de effectiviteit van de interne beheersing. Dit doet hij/ zij door het uitvoeren van operational audits, compliance audits, IT audits, projectaudits en reviews.
 2. Is verantwoordelijk voor een tijdige en juiste uitvoering van audits en advieswerkzaamheden. De Auditor verzorgt het vooronderzoek, de opzet en planning van de audit, de uitvoering, de dossiervoering, de communicatie met lijnmanagement  en afronding van de opdracht.
 3. Opstellen van auditrapportages; zelfstandige rapportages met  bevindingen en aanbevelingen  gericht op verbetering van efficiency en effectiviteit van interne beheersing.
 4. Adviseert in algemene zin omtrent procesinrichting en interne beheersing en doet voorstellen tot optimalisatie die voortkomen uit observaties en bevindingen.
 5. Is samen met de Manager Internal audit verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging (systeem) van de Internal audit Functie.

Succesfactoren

Voor de vacature van Internal Auditor zijn wij op zoek naar kandidaten met een combinatie van internal audit, risk en compliance ervaring, die meer impact, bredere focus en meer verantwoordelijkheden zoeken.

Competenties

 • Planmatig werken;
 • Gericht op samenwerking, teamplayer
 • Organisatie sensitief
 • Denken in structuren en verbanden;
 • Analytisch en conceptueel
 • Communicatief vaardig
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Please be aware that this vacancy has recently been filled. For similar positions, please contact Tewes Financial Recruitment +31(0)20 6794119. We are happy to help you.