Recruitment Specialist for qualified professionalsFinance | Audit | GRC

Manager Financial Control

Location Amsterdam
Experience RA
Salary €70-90K+
Branche Productie

Voor een productieklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Manager Financial Control, eindverantwoordelijk voor accounting en reporting van enkele business units. De werkzaamheden lopen uiteen van het aansturen van de groep (10 FTE), verzorgen van de maandafsluiting, opstellen van diverse financiële rapportages richting het management van de business units, ‘sparren’ en het  doen van verbeteringsvoorstellen, analyseren van de cijfers en het opstellen van budgetten/jaarrekening en je bent gesprekspartner voor de externe accountant. Vanuit je rol werk je nauw samen met de Business Controllers in de units. Als Manager Financial Control ben je tevens betrokken bij diverse projecten op het gebied van procesverbetering, implementaties en analyses.

Een zeer uitdagende rol binnen een grote internationale onderneming. Diverse mogelijkheden worden aangeboden op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen (hard/soft) en gezien de grote van de organsatie zijn er 'multiple' doorgroeimogelijkheden.

Profiel:

  • > 10 jaar relevante werkervaring
  • Afgeronde WO opleiding Bedrijseconomie / Accountancy bij voorkeur aangevuld met een postdoctorale opleiding tot Registeraccountant (RA)
  • Ervaring, minimaal Manager in de accountancy of als Senior Controller in het bedrijfsleven
  • Kennis van financial en management accounting, Dutch GAAP, IFRS en jaarrekeningenrecht

Please be aware that this vacancy has recently been filled. For similar positions, please contact Tewes Financial Recruitment +31(0)20 6794119. We are happy to help you.