Recruitment Specialist for qualified professionalsFinance | Audit | GRC

Risk Manager

Risk Manager
Location Rotterdam
Experience RA/RE/RO
Salary Competitive
Branche Telecom

Risk Manager KPN


Met jouw drive, lef en overtuigingskracht signaleer je risico’s in de bedrijfsvoering en ondersteun je bij het oplossen om KPN écht een stap verder te brengen. Wij zijn er om het management van KPN te adviseren bij het verbeteren van de bedrijfsvoering en interne beheersing. Zo leer je het hele bedrijf goed kennen!

Wij streven naar de beste combinatie van thuis en kantoor. Als we op kantoor zijn ontmoeten we elkaar op één van de kantoorlocaties van KPN. De 20 enthousiaste Risk Management collega’s staan voor hun vak. Er wordt hard gewerkt in een informele setting en gezellige sfeer, met een enorme drive en enthousiasme.

Vanuit een controlerende en ondersteunende rol heeft Risk Management tot doel om de processen in de business beter te maken, zodat KPN in staat is en blijft om haar doelen te realiseren. Als Risk Manager draag je bij aan de certificerings- en assurancetrajecten die van belang zijn voor KPN en onze klanten. Een unieke rol waarin je overal in het bedrijf komt en impact kunt maken.

Dit doe je onder meer door:

  • Beoordelen van en adviseren over processen die bijdragen aan de doelen van KPN;
  • In samenwerking met collega’s beoordelen en testen van controls;
  • Afstemmen en opvolgen van bevindingen met de business, inclusief managementrapportage hierover;
  • Bij elkaar brengen van diverse partijen binnen de organisatie om bevindingen tijdig opgelost te krijgen;
  • Gesprekspartner te zijn voor operations management op het gebied van Risk Management.

Wat breng jij ons:

Voor deze vacature van Risk Manager bij KPN versterk jij ons met jouw lef en overtuigingskracht om onderwerpen te agenderen, te prioriteren en over de bühne te krijgen bij alle stakeholders, zodat we samen in staat zijn om KPN écht een stap verder te brengen.

Verder vertrouwen wij op jouw:

  • WO/hbo-diploma in een relevante studierichting;
  • Analytische en kritische vaardigheden, je werkt gestructureerd en je bent nieuwsgierig;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een teamspeler die gemakkelijk persoonlijk contact maakt en op wiens expertise vertrouwd wordt;
  • Daadkracht! Je vraagt door, geeft niet snel op en denkt in oplossingen. 

Wie zijn wij:

Risk Management is het team binnen KPN dat bepaalt welke risico’s, met impact op de bedrijfsvoering of doelstellingen, KPN kan lopen. Na het bepalen van de risico’s bespreken wij met de business op welke wijze opvolging plaatsvindt en monitoren wij de voortgang. Wij besteden aandacht aan een breed spectrum van risico’s, zoals Compliance, Security, Fraud en Reliable Financial Reporting, maar ook business risico’s, die het behalen van de doelen en doelstellingen kunnen bedreigen.

 

Please be aware that this vacancy has recently been filled. For similar positions, please contact Tewes Financial Recruitment +31(0)20 6794119. We are happy to help you.