Recruitment Specialist for qualified professionalsFinance | Audit | GRC

Senior Internal Auditor

Senior Internal Auditor
Location Rotterdam
Experience RA/RO/CIA
Salary Competitive
Branche Energy

KPNWE (Kuwait Petroleum North-West Europe) is met de merken Q8, Q8 easy en Tango een dynamisch bedrijf in de Benelux, in volle transformatie naar een duurzame Mobiliteitsspeler. Naast onze traditionele business van tankstations en shops zetten we heel erg in op electric en andere toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen. Om de sterke groei en onze uitdagende toekomststrategie te ondersteunen, zijn we op zoek naar gedreven:

Senior Internal Auditor

 • Zoek je een verantwoordelijke rol in de wereld van Auditing?
 • Je houdt ervan procedures en processen te verbeteren?
 • Je bent een proactieve doener met een analytische blik?
 • En je wil graag werken in een uitdagende internationale omgeving?

Welke rol vervul je?

Als Senior Internal Auditor voer je zelfstandig auditonderzoeken uit binnen toegewezen organisatorische en functionele gebieden. Je bent de toetssteen voor de bedrijfsvoering en de doeltreffendheid van controlesystemen. In jouw rol draag je essentieel bij aan de continue verbetering van onze processen en -procedures binnen de organisatie, alsmede aan de compliance met procedures.

Jouw dagelijkse missie: audits van begin tot eind zelfstandig ism met team uitvoeren, inclusief het houden van closing meetings met senior management, het verkrijgen van schriftelijke feedback en het schrijven van het audit rapport.

Daarnaast onderhoud je auditdossiers. Je neemt actief deel aan risicobeoordelingen. Je plant en bepaalt de reikwijdte van auditonderzoeken. Door de toepassing van jouw kennis over bedrijfssystemen en je begrip van audittechnieken evalueer je de effectiviteit van systemen.

Tot slot onderhoud je een effectieve werkrelatie met het management van de operationele eenheid. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het auditvak en communiceert deze ontwikkelingen binnen de afdeling..

Wat moet je kennen en kunnen?

 • Relevante bachelor of gelijkwaardige opleiding. Aanvullende kwalificaties zoals als Certified Internal Auditor of Chartered Accountant is een plus.
 • Ervaring in de olie-industrie is vanzelfsprekend een sterke troef.
 • Bedreven gebruiker van MS Office en als pluspunt SAP.
 • Goede beheersing van het Engels en beheersing van de Franse taal is een plus.
 • Met je sterke analytische en communicatieve vaardigheden ben je in staat Management te overtuigen van de kwaliteit van je auditbevindingen.
 • Je bent bereid om zo nu en dan internationaal te reizen naar Duitsland, Frankrijk en Belgie en eens in de 2 jaar een 2-weken aaneengesloten trip naar Vietnam of Kuwait
   

Wat kan je verwachten?

Deze functie wordt uitgeoefend vanuit het kantoor in Rotterdam uitoefenen. Je komt er terecht in een multiculturele en dynamische omgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden. In een informele sfeer werken we rond de centrale pijlers van vrijheid, innovatie en samenwerking.

Bij onze Smart work policy hoort ook hybride werken, met gemiddeld drie dagen op kantoor en twee dagen remote. Dat kan variëren naar jouw wensen. Zo streven ze naar een goede privé-werkbalans, met voor iedereen tijd voor volledige ontkoppeling.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket 80-100K met een bonus bij goede prestatie, minimaal 36 vakantiedagen, aanvullende ziektekosten- en pensioenverzekering en een bedrijfswagen.

Please be aware that this vacancy has recently been filled. For similar positions, please contact Tewes Financial Recruitment +31(0)20 6794119. We are happy to help you.