Recruitment Specialist for qualified professionalsFinance | Audit | GRC

Senior Operational & IT Auditor

Location Amsterdam
Experience mid career
Salary competitive
Branche FS

Voor een relatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Senior Auditor. Werken met professionals RA/RO/RE, dicht tegen de business, Internal Audit kent een heldere en invloedrijke positie binnen deze bank. De Audits worden aan de RvB gerapporteerd. De Audits zijn met name operational en IT gericht. Tevens spelen er diverse thema en project audits.

Achtergrond:

De afdeling bestaat uit ca 12 personen, allen zijn RA/RE of RO gekwalificeerd. Internal Audit staat voor de uitdaging om verder te professionaliseren, de slag van financial nu naar operational audits te maken, verdere integratie van audit in de organisatie. De afdeling kent een platte structuur waarbij iedere Auditor op zijjn haar niveau wordt betrokken bij risk assesment & planning. Er heerst een positieve en informele sfeer waar in teamverband wordt gewerkt. Na enkele jaren zijn er diverse doorgroeimogelijkheden.

Profiel:

  • Afgeronde HBO of Universitaire opleiding
  • Aangevuld met een RA/RO of CIA opleiding
  • Kennis van bancaire processen is een pre

Please be aware that this vacancy has recently been filled. For similar positions, please contact Tewes Financial Recruitment +31(0)20 6794119. We are happy to help you.