Recruitment Specialist for qualified professionalsFinance | Audit | GRC

Strategic Business Controller

Strategic Business Controller
Location Den Haag
Experience RA/RC
Salary 65-75K+bonus
Branche Corporate

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar 2 strategische Business Controllers met een commerciële instelling die de business assisteren, triggeren om haar doelstellingen te behalen.

De strategische Business Controllers (BC) zijn partners, die vanuit de business opereren. Zij stellen business cases op, signaleren risicos en kansen en zijn verantwoordelijk voor diverse procesmatige veranderingen (change management). Proactief challengen van de business, vertalen cijfers naar de business toe en zorgen door middel van heldere communicatie voor betere inzichten.

Beide BC rollen hebben strategische verantwoordelijkheden, voegen waarde toe aan de keten en hebben een geringe mate van rapportage werkzaamheden.

Vanuit de rol als BC heb je een hoge mate van visability binnen de organisatie. Je communiceert en handelt dagelijks met senior management. Door het rotation programma zul je na enkele jaren doorgroeien in de business/finance.

Profiel

  • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld of bezig met een RA/RC opleiding;
  • Ervaring met het challengen van de business
  • Communicatief sterk met een commerciele instelling

Please be aware that this vacancy has recently been filled. For similar positions, please contact Tewes Financial Recruitment +31(0)20 6794119. We are happy to help you.