Recruitment Specialist for qualified professionalsFinance | Audit | GRC

De accountancy overstap service

17-03-2021

De accountancy overstap service

Tewes Financial Recruitment bestaat bijna 10 jaar.

Ieder jaar bieden we vele RA's en RE's onze diensten aan om te informeren over een passende overstap vanuit de accountancy naar het bedrijfsleven. Soms blijft het bij alleen een oriëntatiegesprek maar meestal biedt het gesprek een optie om met een van onze klanten in gesprek te komen. Tewes is transparant in de mogelijkheden en informeert kandidaten over passende vacatures via het vacatureabonnement. Een dienst welke wij iedere RA/RE/RO/RC graag aanbieden. Zoals gebruikelijk bieden wij niet alle vacatures via onze website aan, maar wel met behulp van het vacatureabonnement. Aanmelden geeft dus meer inzicht in onze portefeuille!!

Niet alleen de mogelijkheden zijn belangrijk maar een inhoudelijk en prettig gesprek om elkaar te leren kennen is de start van een samenwerking met Tewes. Door de specialisatie in het risk, audit, finance en control domein is Tewes een sterke speler om inhoudelijk van gedachten te wisselen over de overstapmogelijkheden, markt, carrière en ontwikkeling. We kennen de markt!

De doelstelling van Tewes is om een gevarieerde klantenportefeuille te bedienen waarbij onze focus binnen het risk, audit, finance en control domein ligt. Hierbij proberen wij op ieder ervaringsniveau mogelijkheden bij onze klanten aan kandidaten aan te bieden met (bijna) afgeronde RA/RE/RO of RC opleiding. In het afgelopen jaar hebben we vele diverse opdrachten vervuld, waarbij we hebben geholpen met vervangingsvraag, uitbreiding maar ook in de opbouw van afdelingen.

Ben jij werkzaam binnen de accountancy en geïnteresseerd in de mogelijkheden in het bedrijfsleven?

Neem dan eens vrijblijvend contact op met Mark Tewes. In een oriënterend gesprek kunnen we je wensen bespreken, mogelijkheden toelichten en misschien actief op zoek gaan naar een passende positie. Alle gesprekken zullen vertrouwelijk en integer behandeld worden. Ik hoor graag van je!

Groet Mark Tewes