Recruitment Specialist for qualified professionalsFinance | Audit | GRC

Tewes Financial Recruitment

'Specialist for qualified finance professionals'

Direct behoefte aan een RA/RE/RO/RC? Tewes Recruitment kan de juiste professional wél vinden. Snel. En op alle niveaus. Omdat wij beschikken over een up-to-date database waarin alle gekwalificeerde professionals zijn opgenomen, wordt het werving- en selectieproces namelijk sterk vereenvoudigd. Of het nu gaat om Auditors met een RA, RO, RE of Financials met een RC accreditatie: dankzij ons netwerk is professionele versterking nooit ver weg.

Wie, wat en hoe?
Kiezen voor Tewes betekent kiezen voor een organisatie met een specialisatie: wij bemiddelen professionals met een postdoctorale opleiding en met minimaal drie jaar relevante ervaring. Onze database omvat letterlijk alle gekwalificeerde professionals. Wie in Nederland afstudeert, wordt automatisch in ons bestand opgenomen. Omdat wij deze professionals rechtstreeks benaderen, weten we wie openstaat voor een nieuwe uitdaging en wat de individuele trackrecords en ambities zijn. We kunnen uw vacature dus meteen matchen met een geschikte kandidaat. En dat scheelt tijd en geld.

Tewes in het kort:

  • Omvangrijke database en wijdvertakt netwerk
  • Direct contact (targeted marketing) met postdoctorale professionals
  • Ervaren consultants met een achtergrond in finance/audit
  • RA/RE/RO/RC
  • Van midcareer tot CFO

Over Tewes
Tewes Financial Recruitment BV heeft een heldere ambitie: wij willen onze klanten best-in-class kandidaten voorstellen. Om die ambitie waar te maken, investeren wij continu in de relatie met talentvolle professionals tussen drie tot ca. vijftien jaar relevante werkervaring. Tegelijkertijd streven wij naar duurzame partnerschappen met onze opdrachtgevers. Tewes is opgericht in 2006 en houdt kantoor in Amsterdam.

Neem contact op